Een multimedia presentatie laten maken

Een multimedia presentatie geeft meer kracht aan je boodschap. Het maakt indruk en de kijker blijft hangen. Zo komt wat je vertelt écht binnen.

Wat is een multimedia presentatie?

Een multimedia presentatie combineert fotografie, video, audio, tekst en typografie tot een krachtig verhaal. Een verhaal dat de aandacht vasthoudt en daardoor beter blijft hangen. Het voordeel boven een gewone powerpointpresentatie is dat de kijker niet wegdroomt en ze de kern van het verhaal mist.

Zet je multimedia presentatie in tijdens een:

  • Bijeenkomst
  • Presentatie
  • Pitch
  • Prijsvraag

Aan de slag

Nononsensevideo.nl werkt met bedrijfsjournalisten, beeldmakers en fotografen die als team een multimedia presentatie kunnen opleveren. Belangrijke onderdelen van onze werkwijze zijn het vooronderzoek en de overlegmomenten. Graag gebruiken wij onze creatieve vrijheid om een sterk product te leveren dat de kijker boeit.

De kosten van een multimedia presentatie
De kosten hangen onder andere af van de lengte van de presentatie en de hoeveelheid input. Nononsensevideo.nl werkt altijd efficiënt, in een klein team en levert een alles-in-één product. Zo houden we de kosten laag. Klik verder om een idee te krijgen van de kosten van een multimedia presentatie.

Wij bellen je graag en vrijblijvend terug als je meer wilt weten over het laten maken van een multimedia presentatie.

Hier vind je meer informatie over communiceren met video. Ook leggen we graag meer uit over het laten maken van een corporate video of korte documentaire. Ook vertellen we je graag hoe je een videoproducent kiest.